Totalt antall sidevisninger

tirsdag 28. juli 2009

Huitfeldt i blinde

http://www.dagbladet.no/2009/07/28/nyheter/innenriks/bortforing/barn/7395859/
Ved å si hun skal reagere i forhold til norske barn som er kidnappet av utenlandske mødre, kan det virke som Anniken Huitfeldt vil gjøre noe til beste for norske menn.
Det vil hun ikke.
De meget få tilfellene det er snakk om, er ille for de det gjelder, men i Norge er det fritt fram for kvinner å sabotere samværsretten til fedrene og holde barna vekk fra far, uten at dett får konsekvenser i det hele tatt. Dette vet Huitfeldt meget vel, men nekter å gjøre noe med det.
Det er BRA at Huitfeldt vil gjøre noe for kidnappede barn til utlandet, men det er TRAGISK at hun ikke vil gjøre noe for kidnappede barn i Norge! Dette er Arbeiderpartiets sanne ansikt. Huitfeldt forfekter den politikken AP står for, og som Storberget også forfekter.
Totalt i blinde!

3 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Dette har jeg fått merke på kroppen. Etter at de Rødgrønne kom til makten, virker det som de lovforslagene som de har fått igjennom har en annen bismak enn det de hadde tenkt. Baksiden av medaljen gjelder feks de menn som blir motarbeidet av mor, og må til retten for å løse sine problemer. Problemet er at retten ikke har noen som helst konsekvens av boikott/ sabotasje. Følges ikke dom og far gjentatte ganger ytrer bekymring for dette, klapper det norske rettsvesenet mor på hodet. Hvorfor fortsetter mor å boikotte? Vi mennesker gjør det som fungerer. Ja, det fungerer for mor. Hun kan sabotere, la være å møte til mekling. Har saken vært inne til behandling før, må far selv betale kostnader for ny sak, selv om inntektsnivået hans tilsier at han skal ha fri rettshjelp. Så hvem får konsekvensen? I mitt tilfelle får jeg "straffen" for mors gjentatte brudd på forlik/domutførelser. Jeg er midt i sak nå, men akter å publisere senere dersom jeg får litt hjelp. For måten jeg har blitt behandlet av det norske rettsystemet etter at det nye lovforslaget kom, er skremmende. Staten ønsker å sile ut gjengangere i rettsvesenet. Flott for de som er hevngjerrige. Det er bare ett problem, de sakene som burde bli behandlet likeverdig, blir det ikke lenger pga dette. Dette må frem. En farlig lov praktiseres som overkjører barnets beste.

  T.H.

  SvarSlett