Totalt antall sidevisninger

tirsdag 21. april 2009

Til kamp for rettighetene!

http://www.dagbladet.no/2009/04/21/nyheter/innenriks/helsetilsynet/den_ene/barn/5833165/
"Christoffers far hadde samvær med sønnen annenhver helg, etter at han skilte seg fra Christoffers mor i 2000. Fra sommeren 2004, etter at hun hadde truffet den tiltalte stefaren, nektet moren Christoffers far å se sønnen.- Det var en beslutning som ble tatt av moren, uten farens samtykke, sier advokat Brindem."
Endelig kom pappan til det unge drapsofferet på banen, og bekrefter det mange som kjemper for fedres rettigheter, fryktet. I likhet med mange tusen norske pappaer var han fratatt samværet med sitt eget barn. Han kan ikke gjøre noen verdens ting med dette, annet enn å forsøke rettslig vei. Det koster ofte hundretusener av kroner bare å få lov til å se sitt eget barn i dette landet - når man er mann! Og om mor setter seg på bakbeina, kommer man likevel ingen vei!
Barne- og likestillingsminister Anniken Huitfeldt er denne generasjons feminist som ikke løfter en finger for å hjelpe fedre (og barna deres) til bedre forhold. Holdningen står sterkt i Arbeiderpartiet!
Aldri har det vært flere skilsmissebarn i Norge enn nå! Nær 250.000 av dem bor hos mor, bare tre prosent av skilsmisseungene bor med far! Systemet favoriserer moren fullstendig, og hun kan f eks for å hevne seg, nekte far å se barnet i det hele tatt. Ingen instans i Norge vil hjelpe ham!
Dersom en far mistenker at barnet er utsatt for mishandling hos mor (de fleste barn som mishandles av en forelder, mishandles faktisk av sin egen mor!), kan ikke samværspappa gjøre noe ting. Han MÅ levere barnet tilbake til mishandleren, som da neppe vil la barnet se far mer, og barnet er prisgitt mor mens saken KANSKJE undersøkes nærmere av barnevernet. Men dersom det er mistanke om mishandling hos samværsfar, vil han risikere å aldri se barnet igjen. Det står mor fritt å beholde barnet hos seg! En kan tenke seg at slikt også kan misbrukes til å hevne seg mot far!
Høres det ille ut? Like fullt er det sannheten!
Det er på tide å samle seg til kamp! Mannskamp!
Litt mer om dette også på
http://mannskampen.no

3 kommentarer:

 1. Dette er helt krise, akkurat som rettsvesenet i Norge. At man kan kalle dette formidlende sier seg selv. At skole, SFO og sykehuset har oversett dette, er ikke til å tro. Her er det ansvarsfraskrivelse på høyt nivå. Men som Norges lover er nå, vil jo ikke disse få straff, bare en "advarsel"( som alle i det offentlige som gjør noe galt får).
  Man får strengere straff for å tagge!! Håper de involverte får strengest straff mulig, og håper stefaren blir pint ihjel i fengsel, dersom han ikke blir frikjent da. Synd ikke offentlige instanser leser forum som dette. Da slipper de jo å bry seg.
  I slike situasjoner kan jeg ikke akkurat kalle meg en stolt nordmann. FLAUT!!!

  SvarSlett
 2. Jeg synes forferdelig synd på Christoffer og på pappan hans. Den siste fordi han ikke fikk sjans til å hjelpe sønnen sin da han trengte ham mest. Fordi det norske "systemet" beskytter mor, kan slikt skje!
  Jeg synes også synd på drapsmannen. Gjennom mer enn tjue år fulgte jeg som journalist en lang rekke grove volds- og drapssaker, og uten unntak lå det en grusom oppvekst til grunn for barna som senere selv utøvde drap/vold. Det var foreldre som sviktet, og ikke sjelden var det alenemødre!
  Jeg vet ikke hva som ligger bak i denne aktuelle saken, men er rimelig sikker på at drapsmannen selv har vært voldsutsatt.
  Mer enn halvparten av barna som mishandles i Norge, mishandles av egen mor.

  SvarSlett
 3. Feminismen er i sitt vesen udemokratisk og har verken som mål å styrke familie eller samfunn, men kvinners makt, og kvinners makt alene.

  Statsfeministene, ledet av Anniken Huitfeldt, har vunnet kontrollen over barna, og dermed de økonomiske overføringene som er knyttet til barna. Barna er mors eiendom, fedrene byttes ut etter behov.

  SvarSlett