Totalt antall sidevisninger

torsdag 30. april 2009

Menns rettigheter

http://www.dagbladet.no/2009/04/30/nyheter/krf/politikk/valg_2009/foreldre/6000366/
Krf og Høybråthen tør i alle fall utfordre arrogante AP på familiepolitikk. Der blir det ikke løftet en finger for å hjelpe den håpløse situasjonen for menn i dagens Norge.
Http://mannskampen.no etableres nå for å gjøre noe for norske menn.

1 kommentar:

 1. Hele regelverket virker dessverre som det er laget av mannehatende ekstremfeminister som driter i hvordan barna har det.

  Hvis mor (og bare mor!) "synes det er best at barnet ikke ser far" - så blir det slik!

  Og det ser jo unektelig ut som at det er fra denne gruppen kvinner BARNEMINISTERE håndplukkes (-og sparkes idet de begynner å tale barnas sak, jfr Karita).

  Men det er ett problem flertallet står overfor. Alle vi som er genuint opptatt av at det er barnets rett til jevnlig kontakt med begge foreldrene iht FNs barnekonvensjon og almenne menneskerettigheter som er viktig her - FRAMFOR det som måtte gjøre mor (eller far) fornøyd.
  Og det er følgende:

  Det nytter ikke å snakke med ekstremister, selv om man prøver. De få gangene man blir enige og kommer til et kompromiss, er utgangspunktet at man møtes på midten.

  Fornuftige mennesker i dialog med ekstremister vil derfor alltid tape.

  Dessverre.

  -Hvordan kan Anniken Huitfeldt sove godt om natten, når hun som BARNEMINISTER nødvendigvis må vite at det er tusenvis av barn i dette landet som ikke får sove, men ligger og gråter (i stillhet for at ikke mor skal bli 'lei seg') i savnet av faren sin? Har hun en samvittighet, eller er hun bare en feminist??

  SvarSlett