Totalt antall sidevisninger

søndag 3. mai 2009

Kampen for barna

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=553096
Vold er aldri akseptabelt! Men historien fra Trondheimsveien i Oslo har en bakgrunn. Iflg advokaten er den siktede mannen nektet samvær med sitt eget barn. Det er heller ikke akseptabelt!
Samværsnekt er imidlertid helt ok for norske myndigheter. Det er først når en pappa gjør opprør mot dette systemet, at en slik sak blir interessant. Da er det pappa som straffes. En pappa som gjør noe så forståelig som å sende en sint melding til barnemoren fordi han er nektet samvær, får dette brukt mot seg. At hun nekter samvær, er det ingen som bryr seg med.
Etter min mening må norske politikere, med AP-Jens, Storberget og Anniken Huitfeldt i spissen, ta sin del av ansvaret for at det går tragisk galt i en del tilfelle. Det kommer ingen signaler om noen endringer når det gjelder denne skampletten i norsk familiepolitikk. Fremdeles skal det være slik at mødre har all rett når det gjelder barna, og fedrene anklages dersom de gjør opprør mot dette!
Jeg forsvarer IKKE voldshandlinger, men man kan forstå den enorme fortvilelsen som dessverre - i enkelte tilfelle - kan føre til tragedier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar