Totalt antall sidevisninger

torsdag 18. juni 2009

Storbergets kamp mot norske fedre

Kampen mot vold i hjemmet, det som nå heter vold i nære relasjoner, blir aldri fullstendig før justisminister Knut Storberget har baller nok til å fortelle det norske folk og de europeiske justisministere at den dreier seg om MER enn voldelige menn!
Mens antall besøk på krisesenter faller betraktelig (mindre vold i hjemmet), og nye undersøkelser viser at mødre OFTERE er voldelige mot egne barn enn hva fedre er, og faktisk også står bak mange seksuelle overgrep mot barna sine, (noe mange ikke trodde var mulig), suller Storberget rundt i sin halve virkelighet. Der handler det kun om slemme menn og kvinner/barn som ofre. Storbergets verden er en løgn.
Barna som ikke får hjelp
En stor gruppe barn blir gjemt bort i skyggene fordi den offisielle politikken er at det bare er menn som er voldelige. Disse barna har knapt noen steder å gå, fordi all hjelp er bygget for å hjelpe dem som utsettes for vold fra menn. Det er vanskeligere å oppdage dem, fordi mange ikke vil tro at det er sant. Det er jo bare slemme menn vi hører om, ikke sant?
Tonna Brix gjør en flott jobb, og Storberget blir nok vassen i blikket når han hører ham rappe, men er det ikke rå og umenneskelig politikk når halvparten av ungene som utsettes for mishandling, ikke blir nevnt? De har ingen som rapper for seg, og ingen justisminister som hjelper seg! Han vil ikke engang snakke om dem! I Storbergets verden, og på justisdepartementets offisielle nettsider, handler det KUN om slemme menn.
Hjelp kun til kvinner/barn
Krisesenter i alle norske kommuner lovfestes nå. Det er et tiltak som i dag i realiteten KUN er for kvinner og barn. Storbergets stolthet, Barnehusene, som nå åpnes, forutsetter at barna kommer dit sammen med sin mor, fordi nesten alle skilsmissebarn (97 pst) bor med mor. Hva når HUN er den voldelige, som hun da er for flere barn enn hva far er? Et tredje hjelpetiltak, Alternativ til Vold, er omtrent utelukkende for kvinner/barn. Det også...
Norske menn og fedre rører på seg. De er en viktig del i barnas liv. Mange kvinner støtter dem! Fedrene vil ha mer omsorg og mer samvær, og de vil bli mer synlige. Men den offisielle utviklingen går motsatt vei. Fedrene møtes av en barne- og likestillingsminister (Anniken Huitfeldt) som IKKE vil gjøre det lettere for en pappa å være likestilt forelder når den nye barneloven straks kommer.
Det er kvinner som gjelder
Det er kvinner som gjelder i Huitfeldts verden. Far og barn skal være minst mulig sammen. Dagens samværsordning er automatisk et minimum for de fleste fedre, slik at han og barna mister kontakten. Om mor boikotter samværet helt, har det ingen konsekvenser for henne. Går far til retten for å forsøke å overta daglig omsorg for ungene fordi mor ikke lar dem være sammen, risikerer han å bli møtt med et nei, begrunnet i at han IKKE har vært så mye sammen med barna (fordi mor har boikottet!).
Enda vanskeligere med samvær
Til å hjelpe seg i kampen mot fedrene, har hun Huitfeldt fått Storberget, som nå tar til orde for at fedre skal få enda vanskeligere forhold når det gjelder mulighet til samvær. Han beskriver en verden av voldelige fedre, og puffet nylig fram en dame som opplevde en slem far for en generasjon siden, for at hun skal si til det norske folk at fedre ikke automatisk bør ha samvær med egne barn. Til overmål mener han at det ikke skal være nødvendig å bevise at en far er slem, det skal være nok å hevde det, så får retten hindre at pappa og barn får se hverandre. Det er stikk i strid med norske rettsprinsipper! Lekende lett å misbruke i vanskelige barnefordelingssaker, og mer MOR som utpekt vinner!
Familiepolitikk mot strømmen
Dette er Arbeiderpartiet og Regjeringens familiepolitikk år 2009. Stikk i strid med en utvikling gjennom mange år, der fedre har blitt en mer og mer likestilt del av hverdagen for barna sine, og i hjemmet.
Og stikk i strid med mange barns innerste ønsker. De aller, aller fleste vil nok ha mest mulig kontakt med begge foreldrene sine.
De har bare to.

1 kommentar:

  1. Det er så sant som det er sagt. Det blir ikke bedra av det faktum at et vitenskapsprogram som "Verdt å vite" presterer å sende et program der konklusjonen er at menn er genetisk defekte mennesker, undermåls i alt som heter vennlighet, overmål i alt som heter dævelskap. Trodde VåV skulle være et seriøst program, ikke enda en kanal for f***epropagandamaskinen.

    Menn skal utryddes, er F****s høyste ønske. Man trenger kun å beholde noen som kan runke i kopp for å føre slekta videre.
    Det er rart å tenke på at for 150 år siden var det nærmest utenkelig å gi ei jente mer enn den nødvendige basiskunnskapen i lesing og matte, mens om 50 år vil det være sannynlig at det vil være utenkelig å gi en gutt mer enn den samme basiskunnskapen. "Fra et mannsdominert samfunn til et kvinnesamfunn på 200 år - En historie om overgrep"...


    «Fri meg fra en kvinnes dævelskap, for ikke engang fandens dævelskap kan måles med kvinnens», sier nå jeg.

    SvarSlett