Totalt antall sidevisninger

mandag 24. august 2009

Er MAMMA for slem med ungene sine?

http://www.dagbladet.no/2009/08/21/nyheter/familie/samliv/barn/foreldre/7756635/
Er MANNEN din for streng med barna? (Eller var det voldelig Dagbladet egentlig mente?)
Haha, Dagbladet! Tenk om dere kunne være så avanserte at dere stilte spørsmål ved kvinners evne til å ta seg av ungene. Ved kvinners vold mot ungene sine! Tenk om tittelen var "Er mamma for slem med ungene sine?" Men det er kanskje for mye forlangt?
http://mannskampen.blogspot.com/2009/08/hvorfor-tror-vi-ikke-kvinner-er.html
Med justisminister Knut Storberget som korstogsfører skal vi forledes til å tro at norske menn er alt annet enn ok. Til tross for alle undersøkelser som viser oss at det ikke står så godt til med norske kvinner når det gjelder vold mot unger, nevnes ikke denne formen for vold i nære relasjoner med et eneste ord fra landets justisminister. Alle hjelpetiltak er rettet inn mot "kvinner og barn", som om annen vold i familien ikke eksisterte!
Dette er et forsøk på å unngå sannheten. Mange tror det er slik, Dagbladet biter selvsagt på, og det kan ikke falle journalisten inn annet enn å stille spørsmålet nettopp slik, når man skal introdusere en familieekspert som nå skal gi gode råd til norske hjem :-) "Er mannen din for streng med barna?"
Jeg skulle ønske noen få av landets journalister kunne være så tøffe i trynet at de satte fokus på annen familievold enn det Storberget vil ha oss til å tro på.
http://mannskampen.blogspot.com/2009/06/storbergets-kamp-mot-norske-fedre.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar