Totalt antall sidevisninger

søndag 16. august 2009

Tving en hetero til å bli homo

http://www.dagbladet.no/2009/08/15/nyheter/innenriks/huitfeldt/arbeiderpartiet/mette-marit/7657750/
Kan man tvinge en hetero til å bli homo? Eller en homo til å bli hetero? Eller kan man tvinge Arbeiderpartiet til å være ærlige?
Jeg har ikke mye til overs for Anniken Huitfeldt og AP (grunnet deres barn- og fedrefiendtlige politikk), og jeg har ikke mye til overs for at det kan se ut som det skal skjules at de fronter Huitfeldt/AP sammen med Mette-Marit, men jeg har likevel stor respekt for satsingen på aksept for homofile.
Drøy Grimstad
Derfor synes jeg det er i drøyeste laget når Carl-Erik Grimstad kritiserer kongehusets og kronprinsesse Mette-Marit, for å bidra med noen linjer i Anniken Huitfeldts bok “Skapsprengere” (for de som blir glade i en av sitt eget kjønn, handler det om å komme ut av skapet). Hadde ikke Ari Behn hatt munnkurv for tida (han har jo holdt helt kjeft i månedsvis), hadde han vel kommet ut og kjempet for svigerinnen sin, kronprinsessen.
Feilslag
Grimstad kritiserer kongehuset for å støtte APs politikk. Det er et feilslag fra denne kongehus-kritikeren, dersom kongehuset ikke visste at AP glatt ville bruke dem for på sanke stemmer. Uansett er kampen for homofiles rettigheter svært viktig! Det er for ille at flere prosent av Norges befolkning skal lide under fordommer, fordømmelse og skam, fordi de er skapt slik at de bare kan elske en av sitt eget kjønn. Hvordan ville det vært for en hetero person å bli tvunget til å leve homofilt? Forsøk å forestille deg det…Kjærligheten er det viktigste mellom mennesker, og vi andre har ingen ting med å fordømme de som ikke føler kjærlighet som oss selv.
Varm hånd
Kongehusets signal er ikke støtte til AP og Huitfeldt, men en varmende hånd som strekkes ut mot mange mennesker som sliter tungt. De kongelige har strukket ut flere varmende hender etter at den nye generasjon med “blått blod” ble aktive, og det skal vi være stolte av. De er ikke bare noen tannlause symboler. Frykten for homofili er nok for mange tuftet på religionens bud om hva som er riktig. På den ene side skal vi tro at det sitter en Skaper oppe over skydekket som har skapt alt som finnes, mens vi i neste øyeblikk skal tro på noen bibelord (som Skaperen ikke skrev selv) der homofili fordømmes. Fjernt fra mellommenneskelig kjærlighet.
Skaperens brøler
Det er så enkelt som så: Dersom man tror på Skaperen, og dersom Skaperen ikke hadde ment at vi også skulle ha homofile mennesker, og dyr faktisk!, har han i alle fall gjort en jævla brøler!
Når BLD later til å skjule Huitfeldt i sitt arbeid, for så å fronte henne i valgkampen sammen med Mette-Marit, er det ikke en jævla brøler. Jeg er sikker på at det er helt bevisst! Like velplassert som når SV`s Inga-Marte nå midt i valgkampen kommer med svulmende mage og er lykkelig gravid (tilfeldig at hun kommer med det nå?), for få to dager etter å fortelle at hun har abortert tidligere... Trist for henne, men for oss andre lukter det velplassert valgkamp, og gir i alle fall meg kvalmefølelse.

1 kommentar:

  1. Vi kan vel konkludere med noe sånt som at det ikke er galt av kongehuset å involvere seg i tiltak for homofile, men at det er galt dersom de frivillig eller ufrivillig driver valgkamp for AP.

    SvarSlett