Totalt antall sidevisninger

torsdag 14. mai 2009

Forskning på halve sannheten

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=543033
Alle vet som kjent at Jeppe drikker, men ingen vet hvorfor.
Kanskje kan vi snart få undersøkelser som viser litt mer av norske virkelighet? Fint at det forskes på kvinner utsatt for vold, men hva med forskning på følgende:
1. Menn utsatt for incest/seksuelle overgrep av kvinner som barn. Hva fører livet til for dem? (Opp mot en tredjedel av seksuelt misbrukte barn, misbrukes av mor/kvinne).
2. Menn utsatt for vold fra mor mens de var barn? Hva fører livet til for dem? (Mer enn halvparten av barna som blir utsatt for vold av foreldre, utsettes for vold fra sin egen mor).
3. Menn som er blitt fratatt sin far gjennom oppveksten, fordi mor nektet far samvær. Hva fører livet til for dem? (Tusenvis av norske barn får ikke se sine fedre fordi mor ikke vil. Ofte et hevnmotiv.)
Vet vi ikke snart nok om vold mot kvinner? I flere tiår har vi hørt at kvinner er ofre og menn er voldelige. Dette koret tuter ennå. Men hva med resten av norsk virkelighet?

1 kommentar:

  1. Det er nå slik i Norge at det er feminismen råder. Kvinner er uskyldige og har ingen konsekvens for sine handlinger. Ikke uten grunn at de kan gå til politiet og si de har blitt voldtatt, for senere å bli avslørt, men får ingen straff. Norske kvinner har det for godt, og de utnytter det til det fulle.

    SvarSlett